Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών
Υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για τεχνολογίες της πληροφορίας
Διοργάνωση και εκτέλεση καλλιτεχνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων
Υπηρεσίες έρευνας και επιχειρησιακής ανάπτυξης
1.gif
2.gif
3.gif
4.gif

in.gr

Δεν βρέθηκε ροή.

newsbeast.gr - Οικονομία

Δεν βρέθηκε ροή.

2

Η εταιρεία intelligent - True Profile Of Services έχει έδρα τον Πύργο του νομού Ηλείας και εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή σε πολλούς τομείς.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μπαίνοντας στην σελίδα εδω και θα σας ενημερώσουμε ευχαρίστως για όλα όσα μπορούμε να κάνουμε για σας και την επιχείρηση σας. Γιατί το βασικότερο σε μια επιχείρηση είναι η σωστή οργάνωση, αλλά και ο σωστός τρόπος προβολής της προς τα έξω, τώρα που έχει μπει στη ζωή μας η τεχνολογία και το διαδίκτυο. Η ψηφιακή εποχή απαιτεί γνώσεις που λογικό δεν μπορεί να έχει ο καθένας. Αυτό το κενό μπορούμε εμείς να καλύψουμε και το κάνουμε με τον καλύτερο και τον αποτελεσματικότερο τρόπο για σας.

Παροχή υπηρεσιών συμβούλων τεχνικής στήριξης, υπηρεσιών σχεδιασμού, διαχείρισης έργων σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς με σκοπό την συμμετοχή σε προγράμματα ευρύτερου κοινοτικού ενδιαφέροντος.

Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών (mentoring, δράσεις ευαισθητοποίησης και πληροφόρησης για προγράμματα κατάρτισης και αξιοποίησης ευκαιριών/δυνατοτήτων, εξατομικευμένες υπηρεσίες) σε διάφορα θέματα.

Παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών, μέσω και της ανάπτυξης μεθοδολογικών εργαλείων, για την ανίχνευση των αναγκών των επιχειρήσεων σχετικά με την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού.

Λογιστικές υπηρεσίες και υπηρεσίες φορολογικών συμβουλών, εκκαθάρισης, λογιστικής επαλήθευσης και σύνταξης οικονομικών καταστάσεων, τήρησης λογιστικών βιβλίων, υπηρεσίες μισθολογίου.